A 22 augustus 2017

Terugblik | Bijeenkomst Aanpassingen Milieuwetgeving

Op 8 en 17 augustus ontvingen we, samen met Goorts + Coppens, DLV Advies en Voergroep Zuid,  ruim 300 geïnteresseerde gasten op onze informatieavonden in Deurne en Oirschot. Onderwerp van deze avonden: Aanpassingen in de  Milieuwetgeving zoals deze door Provinicale Staten in Den Bosch op 8 juli zijn vastgesteld. Tijdens deze bijeenkomsten stonden we stil bij de eisen van de regeling van het Brabantbeleid, we hebben de gevolgen van het beleid zichtbaar gemaakt aan de hand van enkele voorbeelden, vragen beantwoord en tot slot zijn de de juridische (on)mogelijkheden besproken. Uit de reacties maken we op dat de informatieavond erg werd gewaardeerd. Dat is goed om te horen, dankjewel voor de complimenten.

Informatie

Na afloop van de bijeenkomst zijn er informatiepakketten met de belangrijkste aanbevelingen uitgereikt. Heb je geen pakketje meegenomen maar wil je deze informatie wel tot je beschikking? Het pakket en de presentatie zijn beide online beschikbaar.

Download het Informatiepakket

 

Kijk de presentatie terug 

 

 

 

Ontwikkelingen & laatste nieuws

Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen op de voet volgen en als er nieuwe informatie beschikbaar delen we deze met je. Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook of  twitter, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief Boer & Mail! Heb je eerder vragen of wil je ervaringen delen? Laat het ons weten! Neem dan contact op met Melissa van de Kam via 085-78 25 54 0 of stuur een e-mail naar melissa@boerenwet.nl

 

Boer_Wet_Tegel_aanpassing_milieuwetgeving.jpg