A 21 maart 2017

Moe maar vol energie!

Het is alsof ik net terug ben van vakantie, de auto is leeg geladen en de hal, woonkamer en keuken staan vol spullen. Moe van de terugreis maar vol energie door de ervaringen die zijn opgedaan tijdens de vakantie. Dat is precies hoe ik me nu voel. Moe van de drie dagen op de LIV in Venray om Boer & Wet te lanceren. En vol energie van de leuke contacten en positieve reacties die we hebben gekregen. Ruim 17 duizend bezoekers hebben een blik in onze “keuken” mogen werpen.

DLV advies en Goorts + Coppens

Onder het genot van ruim 300 stukken appeltaart en nog heel veel meer mokken koffie hebben we met een aantal collega's van DLV Advies en Goorts+Coppens Boer & Wet geïntroduceerd. Uit de gesprekken met ondernemers en de al opgedane ervaringen met onze bedrijfsscan zie ik dat er meer juridische risico’s op bedrijven aanwezig zijn dan aanvankelijk wordt gedacht. In ons plan van aanpak komen we met praktische oplossingen om deze op te pakken. Dat scheelt achteraf een hoop problemen. En met onze helpdesk helpen onze juristen je met eerstelijns juridische vragen. Want als je niet meer wakker hoeft te liggen van de risico’s, kan jij doen waar je goed in bent: boeren!

Inzicht in juridische risico's

Wil jij ook inzicht in jouw risico’s zodat je bewust kunt kiezen welke risico’s je wilt nemen en welke je tot een minimum wilt beperken? Mijn “vakantiespullen” zijn inmiddels opgeruimd en ik bruis van energie om samen met jou onze oplossingen te bespreken. Dat doe ik vanaf nu graag bij jou aan de keukentafel. Als jij zorgt voor de koffie dan zorg ik voor het “bakkie”!  ;-)

Boer_Wet_Mokken_bakkie_koffie.jpg

Melissa van de Kam
Klantmanager Boer & Wet